Skip to main content

Våra tjänster

Här kan du läsa mer om våra tjänster.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Arbetsgivare

Läs mer

Medarbetare är basen i en stark och långsiktig organisation då anställda personal som styr organisationen, oavsett vilken nivå. Skickliga personer med kunskap om hur ett företag fungerar är svåra att hitta och kan vara ännu svårare att ersätta. Först och främst hjälper vi dig att attrahera topptalanger. De bästa medarbetarna vill arbeta för företag med fantastiska kulturer, där de kan lära sig och växa. Vi hjälper dig att rekrytera erfarna och kvalificerade personal inom dagligvaror, hälso - och sjukvård,
detaljhandel samt kommunal och service branschen. I samarbete med våra kunder är vi stolta över att skapa bemanningslösningar som återspeglar dina krav, o avsett om de är tillfälliga eller permanenta. Vårt expertteam av rekryteringspersonal förstår vikten av att hitta de perfekta bemanningslösningarna för dig som arbetsgivare och om behovet eller önskan uppstår, finns våra team där för dig genom hela rekryte ringsprocessen.

Kandidat

Läs mer

Vi hjälper dig att ta ett nästa steg i din karriär och förverkliga dina möjligheter i samhället. En vilja och i slutändan en förmåga att lära är viktiga egenskaper på en arbetsplats är det vi söker – Vi har som avseende på dig so m kandidat med att utvecklas men också för att hjälpa dig att växa som professionell och som person på ditt arbete. Du som kandidat är en värdefull resurs som en arbetsgivare kan ha. Vi vill hjälpa dig med att nå din dröm med att få möjligheten att arbeta för företag med fantastiska kulturer, där du kan lära dig nya kompetenser och öka dina erfarenheter.

Interimskonsult

Läs mer

Vi tror på att utveckla långsiktiga relationer som gör det möjligt för oss att matcha kunder och kandidater på ett lämpligt sätt, beroende på interims projektets karaktär och uppbyggnad Vi har lösningen för interimsuppdrag om ett företag eller annan organisation har ett tillfälligt behov av en särskild och kvalificerad kompetens inom vårt kärnområde. Interimstjänster är ett utmärkt sätt för anställda att utmana sig själva i nya roller samt en idealisk lösning för företag som vill ta in lite omedelbar expertis och resurser. Vår meritlista när det gäller att stödja ledningsgrupper och styrelser med interims hanteringslösningar är erkänd bland våra kunder.

Rekrytering

Läs mer

Huvudsyftet med rekryteringen är att söka efter lämpliga kandidater för att tillsätta de lediga tjänsterna i en organisation då det är en process för att föra samman blivande anställda och arbetsgivare.

Det finns många fördelar med att välja en skräddarsydd rekryteringsprocess utifrån ditt företagsbehov men med en effektiv rekryterings - och urvalsprocess skaffar din verksamhet personal och medarbetare vars kompetens passar perfekt mot organisationens aktuella behov. Vidare får organisationer genom rekryteringförmågan att förvärva nya färdigheter som blivande medarbetare har som för närvarande inte finns inom organisationen.

Om du vill knyta till nästa generations yrkesarbetare måste du vara närvarande där de är. Vi kopplar dig ditt.

Informatör

Läs mer

Som informatör förmedlar vi organisationens budskap och varumärke till samhällets olika målgrupper samt till media. Vi erbjuder även en utmärkt tvåvägslösning för kundkommunikation samt detaljhandeln där vi hjälper bland annat med att utveckla ett varumärke samt bygga långsiktiga relationer till potentiella målgrupper i Sverige.

Tolkning & översättning

Läs mer

Behöver du få ett möte med en internationell kund? Skriver du ett stort tal som kommer att höras över hela världen eller till din valda yrkesgrupp? Språket är ett viktigt verktyg i vår vardag. Att kommunicera våra idéer är viktigt för att uttrycka känslor och skapa förändring. Språk knyter alla samman och bildar vänskap och relationer.

Översättnings tjänster är avgörande för att hålla denna koppling stark mellan individer och för att säkerställa att det inte finns några hinder för felkommunikation. Du kan vara säker på att genom våra översättningstjänster kommer du ha tolkar som är mycket kapabla att översätta muntligt, skriftligt eller genom ett dokument.

Med våra tillgängliga språk tjänster kan du försäkra dig om att du har en expert som har erfarenhet av att översätta många olika språk. Det är viktigt att ha en översättare som kan tala och tolka både ditt språk och målspråket flytande.

Tveka inte att höra av dig till oss med önskan av det språk som du letar efter.